Gardena Cleansystem borstel M hard

Artikelnummer:
G18846
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
3
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
144
EAN Code:
4078500065139
SKU: G18846
€23.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem Borstel M hard zorgt voor een krachtige reiniging van kleinere, minder gevoelige buitenzones.
Nauwkeurig en effectief reinigen met eenvoudige bediening met 1 hand. De anti-slip handgreep zorgt voor veilig en stabiel gebruik, terwijl de harde borstelharen zelfs hardnekkig vuil verwijderen. De wasborstel kan met slechts één hand worden bediend en maakt een nauwkeurige reiniging mogelijk. Sluit hem met een klik aan op de waterslang om kleine, robuuste oppervlakken zoals kruiwagens intensief te schrobben.
Flexibel reinigen met de harde handborstel - regel of sluit de watertoevoer naar wens af. De krachtige handborstel met traploze doorstroomregeling biedt volledige controle over de hoeveelheid water die tijdens het reinigen wordt gebruikt. De watertoevoer kan worden gestart en gestopt met één druk op de knop. Met de hendel op de borstelkop kan de hoeveelheid water met één hand traploos worden geregeld. Deze praktische functie maakt een gerichte en efficiënte reiniging van niet-gevoelige oppervlakken mogelijk. Een onmisbaar gereedschap voor veel schoonmaakklussen.
Het krachtige GARDENA Duo voor optimale verwijdering van vuil. Samen met de GARDENA Zeepstaafjes (art. 989) vormt de Wasborstel het perfecte team om ongevoelige oppervlakken sprankelend schoon te houden. De zeepstaafjes maken het reinigen nog efficiënter. Steek de zeepstaaf in de aansluitnippel van de borstel, klik de borstel op de slang en de shampoo wordt automatisch aan het water toegevoegd. Het water/zeepmengsel wordt direct in de juiste hoeveelheid op het oppervlak aangebracht.
Weerbestendige materialen. De borstel is UV- en vorstbestendig en kan dus het hele jaar door worden gebruikt. Lage temperaturen tijdens lentereiniging of herfstreiniging spelen geen rol.
Krachtige reiniging - ideaal voor ongevoelige oppervlakken. De speciaal ontwikkelde reinigingsborstel is de ideale oplossing voor een krachtige reiniging van kleinere, minder gevoelige oppervlakken. De borstel wordt in Europa gemaakt en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. GARDENA biedt 5 jaar garantie na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop.

Customers who bought this item also bought