Tondeuse Moser Rex 1230

Artikelnummer:
1857
Merk:
Moser
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
6
EAN Code:
4015110034711
SKU: 1857
€99.98
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De Moser Rex tondeuse is een stille dierentondeuse. Perfect geschikt voor nerveuze, geluidsgevoelige dieren. Deze tondeuse heeft een lange levensduur en is geschikt voor het trimmen van middelgrote honden en katten. De set wordt geleverd inclusief:

Tondeuse met snoer
Precisie geslepen snijmes
2 opzetkammen (6 en 9 mm)
Mesbeschermer
Olie
Reinigingsborsteltje
Gemakkelijk in gebruik
De bijgeleverde Star Blade is een massief metalen mes met een grove tandsteek. Hij heeft een snijbreedte van 46 mm en een geïntegreerde snijlengte-instelling met 6 definieerbare vooraf ingestelde posities van 0,7 – 3 mm. De tondeuse is heel flexibel en gemakkelijk in gebruik. Hij bevat een duurzame ronde kabel van 3 meter lang, zo heb je bijna nooit een verlengsnoer nodig!

Het apparaat weegt 620 gram en is 180 x 67 x 42 mm groot. Verder kan je met een scheersnelheid van 3000 rpm altijd snel en nauwkeurig te werk gaan. Verdere specificaties zijn een spanning van 220-240 V,

Het Duitse Moser is de onbetwiste winnaar als het gaat om kwalitatief goede trimproducten. De trimapparaten en -accessoires van Moser zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig zijn of haar dier gewoon thuis kan trimmen. Uiteraard worden alle producten uitvoerig getest op veiligheid en gebruiksgemak voor de beste trimervaring.

Customers who bought this item also bought