Pokon Bio Tegen Slakken Korrels 450gr

Artikelnummer:
P7077035
Merk:
Verkoopeenheid:
doos
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
12
EAN Code:
8711969027671
SKU: P7077035
€9.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Pokon Bio Tegen Slakken Korrels 450gr
Regenbestendig
Bestrijdt alle naaktslakken op sierplanten, kuipplanten en in moestuin
Zeer snel resultaat
Geschikt voor 150m²

Productomschrijving
Heb je last van slakken in de border of moestuin? Pokon Bio Tegen Slakken Korrels is een snelle en effectieve oplossing tegen naaktslakken op sierplanten, kuipplanten en in de moestuin. Na het eten van de korrels verliezen slakken hun eetlust en trekken ze zich terug naar hun schuilplaats om te sterven. De slakrestanten worden opgenomen in de ecologische kringloop. Huisdieren, vogels en egels ondervinden geen schade van het eten van deze dode slakken. De korrels zijn regenbestendig.

Heb je meer problemen in de tuin? Met de Pokon Probleemherkenner vind je een passende oplossing!

Samenstelling
Pokon Bio Tegen Slakken Korrels is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de Verordening (EU) 834/2007. De werkzame stof is 10 g/kg ijzer(III)fosfaat. Het toelatingsnummer is 15696 N. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Veilig gebruik
Vorstvrij, buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Niet bestemd voor menselijke en dierlijke consumptie. Gebruik dit product veilig en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Lees het etiket op de verpakking goed door.

Customers who bought this item also bought