Pokon Bio Tegen Insecten Spray 800ml 'Polysect GYO Spray'

Artikelnummer:
P7071031
Merk:
Verkoopeenheid:
flac
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
6
EAN Code:
8711969027831
SKU: P7071031
€14.95
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Productomschrijving
Pokon Bio Tegen Insecten Polysect GYO Spray bestrijdt snel en effectief zowel de eitjes, larven als de adulten (volwassen insecten) van bladluizen, schildluizen, dopluizen, spintmijten en witte vliegen. Deze spray is geschikt voor moestuin, fruit en sierplanten. Na de behandeling met de insectenspray kun je groenten en vruchten zonder problemen eten. Was je groenten en fruit wel even voor je ze gaat eten.

Ontdek in de Pokon Probleemherkenner van welk insect jouw plant last heeft!

Samenstelling
Pokon Bio Tegen Insecten Polysect GYO Spray is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de Verordening (EU) 2018/848. De werkzame stof is koolzaadolie 16,9 g/l. Het toelatingsnummer is 15663 N.

Veilig gebruik
Bewaar dit product vorstvrij en buiten bereik van kinderen. Niet bestemd voor menselijke en dierlijke consumptie. Pokon Naturado B.V. kan als gevolg van onjuist gebruik niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade. Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Bekijk ook onze biologische spray tegen hardnekkige insecten voor kamerplanten en Pokon Tegen Hardnekkige Insecten Spray, deze is nog krachtiger voor een hardnekkige insectenplaag.

Customers who bought this item also bought