Pokon Bio MPS RHP Zaai & Stekgrond 10L

Artikelnummer:
P2028
Merk:
Verkoopeenheid:
zak
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
80
EAN Code:
8711969004085
SKU: P2028
€5.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Pokon Bio Zaai & Stekgrond is bedoeld voor het voorzaaien en stekken in bloempotten, vensterbankkastjes en tuinkassen. Ook jonge stekjes ter vermeerdering van jouw planten zullen goed aanslaan in deze grond.

Stekken:
Plaats de stek in de grond en druk de grond licht aan.
Wij adviseren om Pokon Stekpoeder te gebruiken. Dit bevordert de wortelvorming en gaat beschimmeling van de wond van de stek tegen.
Bevochtig de Pokon Zaai & Stekgrond voorzichtig en regelmatig.

Zaaien:
Strijk voor het zaaien de grond egaal.
Strooi de zaadjes of stop ze in de grond, afhankelijk van het type zaad.
Daarna het zaad toedekken met een dun laagje Pokon Zaai & Stekgrond.
Gebruik altijd kwaliteitszaad voor een beter resultaat.

Samenstelling
Pokon Zaai & Stekgrond bestaat uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zoals turfstrooisel, zand en meststoffen. Om jonge plantjes zo goed mogelijk te laten groeien heeft de grond een fijne structuur en houdt de grond vocht goed vast. Bovendien bevat deze grond voeding voor 2 maanden. Dit zorgt voor een goede kieming en wortelontwikkeling. Er is een minimale kans op verbranding ten opzichte van andere potgrondsoorten.

Kwaliteit gegarandeerd
Deze potgrond voldoet aan de eisen van het onafhankelijke RHP Keurmerk. Daarom kunnen wij garanderen dat je een veilig en betrouwbaar product gebruikt.
Dit product draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Hierdoor ziet de grond er anders uit dan je wellicht gewend bent.
Biologische voeding
Deze potgrond is bemest met een voeding die is toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform de EU normen 834/2007 en 889/2008. De gebruikte meststof, Pokon EKO-Mix 10-4-4, is eveneens geregistreerd op de Nederlandse inputlijst voor de biologische landbouw.

Customers who bought this item also bought