Nexxsaw® Accu Eenhands Kettingzaag 18V / V3 | SET.

Artikelnummer:
7064354
Merk:
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
EAN Code:
4050255051407
SKU: 7064354
€149.00
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De Batavia 7064270 Nexxsaw éénhandszaag op accu is een compacte, maar ook handige kettingzaag, die met één hand kan worden gebruikt. De Nexxsaw is van nature een topper in het (af)zagen van takken en stukken hout, en dat in recordtempo. Hij is dus ideaal voor het zware snoeiwerk.
Deze Nexxsaw heeft wat speciaals, want in tegenstelling tot Nexxsaw V2 (7063825), heeft Nexxsaw V3 allemaal leuke extra’s. Zo heeft versie 3 een oliesmeringssysteem & een roterende kop. Zo kun je je Nexxsaw goed afstellen op de klus, en blijf je dezelfde zaagprestaties behouden door het smeringssysteem.
De roterende kop is af te stellen tussen 0° en 32°. De afstelling op 32° is ideaal als je voor je aan het werk bent, en naar beneden toe zaagt. De 0° daarentegen, is stukken handiger als je boven hoofdhoogte moet werken; neem bijv. een hoge boom. Op 0° is de Nexxsaw op zijn langste punt, en is hij dus het beste om takken te zagen.
Een andere upgrade is het oliesmeringssysteem. Dit systeem bestaat uit een knopje boven het handvat, waar de olie zich in opvult. Druk je het knopje in, dan wordt de olie naar de tandwielen en de ketting toegedreven. Hierdoor hebben de ketting, het zaagblad en de motor minder weerstand om mee te dealen; dit resulteert in een langere levensduur in het algemeen, per acculading en voor betere zaagprestaties.
Tot slot is de Nexxsaw nog altijd erg comfortabel en veilig om mee te werken. Nexxsaw is uitgerust met een brede handgreep, beweegbare zaagbladbeschermer en een ketting lage terugslag.
Overall maakt dit de Nexxsaw perfect voor professionals en klussen in de tuin. De Nexxsaw is onderdeel van het Maxxpack accuplatform; een universeel accuplatform voor meer dan 30+ tools!

Kenmerken van de Nexxsaw:
-0° - 32° draaibare kop voor optimale gebruikerservaring & bediening
-Oliesmering voor een soepele werking & langere levensduur
-Veilige bediening met één hand dankzij de handbescherming & beschermkap
-Compact ontwerp voor snel & eenvoudig gebruik
-Uitgerust met een 6'' zwaard
-Compatibel met verlengsteel voor een bereik tot wel 3 meter hoog

Technische informatie:
-Productgewicht (excl. accessoires): 1.6 kg
-Afmetingen (L x B x H): 39 x 17.8 x 11.3 cm
-Accuspanning: 18V Li-Ion
-Onbelast toerental: 3200 rpm
-Onbelast toerental ketting: 4.7 m/s
-Totale zwaardlengte: 154 mm
-Effectieve zwaardlengte: 120 mm
-Max. zaagdiepte: 120 mm

Levering omvat:
-1x 7064270 Nexxsaw
-1x 2.0Ah Accu
-1x 2.4Ah Oplader
-1x Handleiding

Customers who bought this item also bought