Gloria Multibrush Li-on, zonder accu -Plus

Artikelnummer:
2990000
Merk:
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
4
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
44
EAN Code:
4046436048991
SKU: 2990000
€169.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Met de multifunctionele accuborstel van GLORIA wordt de strijd tegen onkruid en vuil in de eigen tuin en rondom het huis kinderspel. Compatibel met alle BOSCH 18V POWER FOR ALL-accu's van 1,5 - 6,0 Ah biedt de MultiBrush li-on flexibiliteit en comfort zonder elektriciteitskabel.
bijbehorende accu: 729102, bijbehorende snellader 729103. Beide artikelen niet inbegrepen maar apart te bestellen

Het multitalent bestaat uit een aandrijfeenheid, waaraan verschillende borstelrollen voor de reiniging van stenen en houten oppervlakken, voor voegenreiniging, voor kantensnijden en voor gazonverzorging worden geïntegreerd. De verwisseling van opzetten gebeurt zonder gereedschap, met een druk op de knop.

Een traploze toerentalregeling (450 - 1.260 t/min) in het greepbereik zorgt voor vrijheid in het greepbereik zorgt voor extra flexibiliteit in het gebruik. Zo kunnen steenoppervlakken of voegen krachtig worden bevrijd van vervuilingen en met hetzelfde apparaat verzorgende oliën mild in een hoogwaardige houtvloer op een terras worden ingewerkt.
STEEN
Diep in het materiaal zittende korstmossen of mos in de tussenruimten van het terras of op paden rondom het huis zijn lastige vervuilingen die moeten worden verwijderd. GLORIA stelt u hiervoor meteen drie sterke hulpen ter beschikking, waarmee u zo goed als iedere vervuiling de baas wordt.
In de leveringsomvang van de MultiBrush li-on begrepen is de zachte nylon-steenborstel SOFT, met zijn borstelharen van verschillende lengte reinigt hij de ondergrond zachtjes tot in de kleinste tussenruimte. De steenborstel MEDIUM dient voor de verwijdering van oppervlakkige vervuilingen zoals groene aanslag of mos en de staaldraadborstel PRO is verantwoordelijk voor het grovere werk en pakt hardnekkige en diepgewortelde vervuilingen zoals korstmos aan.

VOEGEN
In het gebruik met de staaldraad-voegenborstel, die ook in de leveringsomvang is begrepen, verwijdert de MultiBrush li-on onkruid en mos, dat ontspruit in voegen van terrassen en stoepen. De 15 mm brede draadborstel maakt grondig en nauwkeurig werken mogelijk. Bovendien biedt GLORIA met de nylon voegenborstel een zachtere variant aan. Deze heeft zachtere borstelharen en is daarom bijzonder goed voor krasgevoelige stenen oppervlakken.

HOUT
Als verdere accessoires/onderdeel verkrijgbaar is de nylon-houtborstel UNIVERSAL voor reiniging en onderhoud van houten oppervlakken. Dankzij het geoptimaliseerde borstelprofiel worden ook groeven en tussenruimtes grondig schoongemaakt.
Het Insitut für Holztechnologie Dresden (IHD) vergeleek de reiniging van terrasplanken met de MultiBrush en een gangbare hogedrukreiniger en kwam tot een eenduidig resultaat: de behandeling van een houten ondergrond met de GLORIA oppervlakkenborstel is dankzij de borstelbreedte en het borstelprofiel zeer gelijkmatig en effectief. Met een hogedrukreiniger kan op grond van de vaak kleine sproeistraal een slechts ongelijkmatig reinigingsbeeld worden bereikt. Verder is de reiniging met de MultiBrush beduidend milder voor het deels zeer gevoelige houtmateriaal, omdat de reinigingsintensiteit met een hogedrukreiniger slechts moeilijk te doseren is.

KANTEN
De 2-in-1 kantensnijder Cut&Brush is een eersteklas hulp om overwoekerde paden of stoepranden te bevrijden van overhangend gras. De 1 mm dunne, gesleufde roestvrijstalen schijf snijdt in de bodem en gelijktijdig bevrijdt de 50 mm brede nylonborstel steenranden van overhangende graswortels.

GAZONS
Een 165 mm brede verticuteerrol is ideaal voor de snelle bewerking van kleine gazons. Acht roestvrijstalen messchijven verwijderen gemakkelijk en effectief afgestorven plantenresten, die anders de groei van het gazon kunnen belemmeren, uit het gazon. Het gazon wordt dan dichter en duurzamer. Bovendien wordt de opname van voedingsstoffen van de bodem door het bewerken geoptimaliseerd.

De gazonbeluchter-opzet kamt door het gazon en verwijdert lastig gazonvilt, bestaande uit vergeelde bladeren van grasplanten, mos en ongewenste wildgroei. Dat heeft tot gevolg, dat het gazon daarna beter wordt belucht en nog dichter groeit, omdat de wortels nu weer meer ruimte hebben, om zich te voeden met water en voedingsstoffen.

TIP: Speciaal reinigingsmiddel + schuimsproeier
Breng voor de toepassing met de MultiBrush een GLORIA speciaal reinigingsmiddel aan op het oppervlak. Bij voorkeur met de schuimsproeier FoamMaster FM 10 FLEX. Het drukspuit maakt van reinigingsmiddel effectief schuim, dat zich uitstekend laat verdelen over het totale oppervlak. Het schuim kan intensief inwerken en een nog grondiger reinigingseffect bereiken. Bovendien is reinigingsschuim zuinig in gebruik en zorgt het voor een aanzienlijk lager gebruik van het middel.

LET OP
De productinformatie met betrekking tot BOSCH-accu-compatibiliteit heeft betrekking op het nieuwste model van de MultiBrush li-on (art. nr. 000297.0000). In de handel zijn mogelijk nog apparaten van de voorserie (art.-nr. 000292.0000) verkrijgbaar, die uitsluitend kunnen worden gebruikt met de inbegrepen GLORIA-accu.

Customers who bought this item also bought