Gardena Sproeistatief

Artikelnummer:
G18735
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
126
EAN Code:
4066407004962
SKU: G18735
€44.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Sproeierstandaard heeft een stevig statief waarmee hij 50 cm kan worden verhoogd, zodat er van bovenaf kan worden besproeid.
Gelijkmatige besproeiing van bovenaf. Met het sproeistatief kunnen allerlei besproeiingsproducten 50 cm hoger worden geplaatst. Alle ronde, vierkante, sproei- en multi-vlaksproeiers van GARDENA kunnen in een handomdraai worden omgetoverd in een hoge sproeier, die niet alleen gazons en kleinere planten besproeit. Terrastuinen, hogere planten en groente- of bloembedden kunnen gelijkmatig van bovenaf worden besproeid. Het sproeibereik van de geïnstalleerde watersproeier wordt ook vergroot met 0,5 tot 1 meter.
Eenvoudige installatie en stabiel. Montage is eenvoudig en vereist geen gereedschap. De poten van het statief kunnen snel in- en uitgeklapt worden. Hierdoor kan het statief ook ruimtebesparend worden opgeborgen. Metalen haringen worden meegeleverd om de drie poten te stabiliseren, voor stabiliteit en ondersteuning in elke situatie. De verschillende soorten sproeiers kunnen eenvoudig aan de verhoging worden bevestigd dankzij de plug-in aansluiting. Welke sproeier waar wordt bevestigd, staat direct op de plaat beschreven.
Optimale besproeiing voor elke tuin. Of het nu gaat om kleine of grote gazons, GARDENA biedt de ideale mobiele sproeier voor elke tuin- en gazonvorm. Van sproeiers met een maximaal besproeiingsgebied van 100 m² tot vlak- en cirkelsproeiers die gazons tot 310 m² kunnen besproeien, alles is vertegenwoordigd in het GARDENA assortiment. In combinatie met de sproeierstandaard kunnen ze allemaal, met uitzondering van art. 1948, 8133 en 8137, worden omgevormd tot een hoge sproeier en op nog veelzijdigere manieren worden gebruikt.
Doordachte materialen. GARDENA besteedt veel aandacht aan de keuze van materialen. Het aandeel gerecyclede kunststoffen is hoog. Meer dan 75% van de gebruikte kunststoffen bestaat uit gerecycled plastic uit huishoudelijk afval.
Hoogwaardige producten. Bij de fabricage van zijn producten hecht GARDENA veel waarde aan een hoogwaardige afwerking, wat zorgt voor betrouwbaar gereedschap. Dit wordt weerspiegeld in de garantie van 5 jaar na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.