Gardena smart Gateway

Artikelnummer:
G19005
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
128
EAN Code:
4078500056885
SKU: G19005
€99.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

. De smart Gateway maakt een draadloze en veilige verbinding met de slimme tuinproducten van GARDENA mogelijk. Het contact met de bestaande internetrouter wordt tot stand gebracht via het draadloze WLAN of de meegeleverde LAN-kabel. Met de gratis en intuïtieve GARDENA smart app kunnen de slimme apparaten overal vandaan worden bediend. Dit maakt tuinieren, zoals het maaien van het gazon en het besproeien van de tuin, meer ontspannen en gemakkelijker dan ooit tevoren.
Krachtig en effectief. Het controlecentrum kan overal in huis worden geplaatst, het liefst met uitzicht op de tuin. De locatie van de router is irrelevant. De netwerkcomponent maakt een energiezuinige maar zeer krachtige 868 MHz radioverbinding mogelijk. Zelfs in een grote tuin zorgt het centrale element met krachtige antenne voor een stabiele verbinding met een nog groter bereik dan Bluetooth of WLAN
Beveiliging is een must. De gegevens die tussen de slimme tuinproducten en de slimme gateway stromen, worden versleuteld verzonden. Het gegevensverkeer is beveiligd en beschermd door het hele systeem. Dit maakt bijzonder ontspannen en veilig tuinieren mogelijk.
Bijzonder energiezuinig. Dankzij de 868 MHz radiotechnologie kunnen apparaten die op batterijen werken ook zeer efficiënt worden gebruikt en kan de batterij wel een seizoen meegaan.
Kwaliteit wordt beloond. De GARDENA Gateway is essentieel voor het verbinden van slimme apparaten met internet. GARDENA biedt garantie op dit belangrijke en hoogwaardige product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.