Gardena Rolborstel Medium voor AquaBrush

Artikelnummer:
G14849
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
EAN Code:
4066407502833
SKU: G14849
€29.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA rolborstel Medium reinigt grondig vlakken van steen, zoals terrassen en trappen
Een reserveonderdeel met een grote impact
Verbeter de schoonmaakresultaten met ons hoogwaardige hulpstuk, dat speciaal is ontworpen voor de veeleisende reiniging van stenen vlakken. Het pakt zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos aan en maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Dit hulpstuk is de perfecte aanvulling op de GARDENA Universal en GARDENA Patio accu-multireinigers (14841) (14842) en vergroot hun bereik en veelzijdigheid aanzienlijk.
Een klein apparaat voor een betere reiniging
De borstelkop heeft harde nylon haren en is ideaal om hardnekkig vuil weg te halen. De borstelunit met waterstralen maakt schoonmaken makkelijker. Dankzij het samenspel van rolborstel en water kun je vuil gemakkelijk verwijderen en wegspoelen. Deze perfecte combinatie zorgt voor veel gebruiksgemak en gelijkmatige resultaten.
Geoptimaliseerde borstel voor efficiënte resultaten
De rolborstel heeft een ingenieus ontwerp. De borstelharen variëren in lengte en dikte. Hierdoor komt de roterende borstel in alle groeven en voegen voor een onberispelijke reiniging. Met de GARDENA rolborstel Universal voor AquaBrush 14848 maak je kwetsbare oppervlakken, zoals houten terrassen en vlonders, doeltreffend schoon.
Superieure reiniging met borstelharen aan de zijkant
De borstelharen aan de zijkant van de borstel zijn speciaal ontworpen om vuil langs randen, zoals stoepranden, aan te pakken. In combinatie met de waterstralen maken deze borstelharen de verontreinigingen los zodat schoonmaken gemakkelijker wordt. De werking is indrukwekkend. Het systeem maakt grondig schoon, maar spaart het materiaal.
De borstel verwisselen gaat moeiteloos en eenvoudig
De roterende borstel vervang je eenvoudig. Je maakt eerst de sluiting op het borstelapparaat los. Dan trek je het reinigingshulpstuk uit de houder van de rolborstel. Daarna schuif je de nieuwe borstel op de houder. Draai de sluiting met de klok mee vast tot aan de aanslag. Als je een klik hoort zit de borstel vast. Dat is alles, je kunt weer verder.