Gardena Cleansystem Wasset met steel zacht

Artikelnummer:
G18826
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
4
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
36
EAN Code:
4078500064828
SKU: G18826
€53.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Dankzij de GARDENA Cleansystem wasset met steel en zachte borstel kunnen grote oppervlakken zoals kassen voorzichtig en effectief worden gereinigd.
Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraai. De borstel en steel met watergeleider en shampoohouder vormen de ideale uitrusting voor grondige reiniging buitenshuis. Serres, veranda's en andere gevoelige oppervlakken glanzen weer als nieuw dankzij deze reinigingsset. Een eenvoudige klik is alles wat nodig is om de tuinslang aan te sluiten op het handvat. De reinigingsborstel wordt met een schroefverbinding aan het uiteinde van de steel bevestigd. De zeepring zit in het mengapparaat op de steel.
Meer bereik bij het schoonmaken. De GARDENA steel S vergroot de reikwijdte met 90 cm. De steel maakt het gemakkelijker om met name verticale oppervlakken te reinigen, zoals kassen of garagedeuren. Voor comfortabel werken is de steel gemaakt van hoogwaardig, stevig aluminium en voorzien van een omhulsel zodat het oppervlak zelfs bij lage buitentemperaturen niet koud aanvoelt.
Regeling van het waterdebiet voor grondige reiniging. Na aansluiting op de tuinslang met slechts één hand, kan de watertoevoer traploos worden geregeld en afgesloten aan de handgreep. De shampooringen worden ook rechtstreeks in het mengapparaat op de handgreep gestoken. Samen met het water wordt de shampoo optimaal gedoseerd op het oppervlak aangebracht. De mengkom is transparant zodat je op elk moment kunt zien hoeveel van de ringen al zijn opgelost.
Zachte reiniging zonder schade. Het belangrijkste kenmerk van de borstel met zachte steel is zijn zachtheid. Dankzij de speciaal ontwikkelde zachte borstelharen kunnen gevoelige oppervlakken voorzichtig en grondig worden gereinigd. Dankzij de borstelkop, die in stappen van 30° rondom kan worden gedraaid, kan hij ideaal worden aangepast aan het te reinigen oppervlak. Uitgerust met een strip van zachte kunststof rondom, laat hij geen krassen na.
Betrouwbare kwaliteit. De reinigingsset is vervaardigd in Duitsland en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought