Gardena Cleansystem Wasset met steel hard.

Artikelnummer:
G18828
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
4
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
36
EAN Code:
4078500064859
SKU: G18828
€63.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem schoonmaakset met harde borstel en steel is geschikt voor het reinigen van grotere minder gevoelige oppervlakken, zoals stenen terrassen.
Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraai. De borstel en steel met watergeleider en de zeepring vormen de ideale uitrusting voor grondige reiniging buitenshuis. Terrasvloeren, opritten, trappen en andere robuuste oppervlakken glanzen weer als nieuw dankzij deze reinigingsset. Een eenvoudige klik is voldoende om de tuinslang aan te sluiten op het handvat. De reinigingsborstel wordt met een schroefverbinding aan het uiteinde van de steel bevestigd. De zeepring zit in het mengapparaat op de steel.
Meer bereik bij het schoonmaken. De GARDENA Steel M vergroot de actieradius bij het schoonmaken met 150 cm. Met de steel kun je met name vloeren rugvriendelijk rechtop en zonder te bukken reinigen. Voor comfortabel werken is de steel gemaakt van hoogwaardig, stevig aluminium en voorzien van een coating zodat het oppervlak zelfs bij lage buitentemperaturen niet koud aanvoelt.
Regeling van het waterdebiet voor grondige reiniging. Na aansluiting op de tuinslang met slechts één hand, kan de watertoevoer traploos worden geregeld en afgesloten aan de handgreep. De shampooringen worden ook rechtstreeks in het mengapparaat op de handgreep gestoken. Samen met het water wordt de shampoo optimaal gedoseerd op het oppervlak aangebracht. De mengkom is transparant zodat je altijd kunt zien hoeveel van de ringen al zijn opgelost.
Schrobborstel voor robuuste oppervlakken. De borstel met steel werd ontwikkeld met harde borstelharen om snel en gemakkelijk grof vuil te verwijderen van ongevoelige oppervlakken. Dankzij de verschillende haarlengtes kan hij moeiteloos oneffen vloeroppervlakken, voegen en uitsparingen in straatstenen reinigen die voor conventionele borstels moeilijk te bereiken zijn. Het speciale vlakke mondstuk en de schraaprand voor het losmaken van hardnekkig vuil maken een uitgebreide reiniging mogelijk.

Customers who bought this item also bought