Gardena Cleansystem Steel Flex

Artikelnummer:
G18806
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
144
EAN Code:
4078500064774
SKU: G18806
€35.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem steel Flex is ideaal voor het nat reinigen van ontoegankelijke oppervlakken, zoals terrasoverkappingen.
De waterdoorvoerende steel maakt het eenvoudiger om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. De Flex watersteel is ideaal voor het gemakkelijker reinigen van ontoegankelijke oppervlakken, zoals daken van terrassen, pergola's of kassen. Hij dient als uitbreiding van een Cleansystem steel, die eenvoudig rechtstreeks op de tuinslang kan worden aangesloten via de originele GARDENA System klikverbinding. Hierdoor stroomt het water via de steel rechtstreeks naar de borstel waar het nodig is. Zo kun je effectief reinigen zonder water uit een emmer te hoeven gebruiken.
Meer bereik bij het schoonmaken.
De GARDENA Flex steel vergroot de reinigingsradius met 53 cm en maakt het eenvoudiger om hogere horizontale oppervlakken te reinigen, zoals terras- of carportdaken, zonder het gebruik van extra hulpmiddelen zoals een ladder. De steel is gemaakt van hoogwaardig stevig aluminium en heeft een comfortabel omhulsel.
Handgreep kan aan beide zijden 45° worden gebogen. De buigbare steel maakt het mogelijk om hogere oppervlakken te reinigen, bijvoorbeeld het dak van een serre of caravan. De Flexsteel kan eenvoudig op de tuinslang worden geklikt als uitbreiding samen met een andere Cleansystem-steel.
Compatibel met Cleansystem stelen en borstels. De Flexsteel is een verlengstuk voor de GARDENA Cleansystem stelen (18000, 18002, 18804). De Cleansystem-borstels (18808, 18812, 18810, 18814, 18816) zijn compatibel en kunnen ook probleemloos worden vastgeschroefd.
Betrouwbare kwaliteit. Het kwaliteitsproduct is Made in Germany. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought