Gardena Cleansystem Startset S zacht

Artikelnummer:
G18862
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
4
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
136
EAN Code:
4078500064996
SKU: G18862
€44.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Nauwkeurig en effectief reinigen - zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. De basisuitrusting bevat alles wat je nodig hebt voor een grondige reiniging. Je kunt meteen aan de slag. Zowel de reinigingsspuit als de borstel kunnen met een simpele klik worden aangesloten op de waterslang voor een intensieve reiniging van kleine, gevoelige oppervlakken zoals tuinmeubilair. Het platte en flexibele ontwerp maakt een nauwkeurige reiniging mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Hoeken en randen zijn niet langer een probleem met de handwasborstel.

Flexibel reinigen met de zachte handborstel - regel of sluit de watertoevoer naar wens af. De zachte handborstel met traploze doorstroomregeling biedt volledige controle over de hoeveelheid water die tijdens het schoonmaken wordt gebruikt. Met een simpele draai aan de handgreep kan de hoeveelheid water naar wens worden aangepast of kan het water helemaal worden afgesloten. Deze praktische functie maakt een gerichte en efficiënte reiniging van gevoelige oppervlakken mogelijk. Een onmisbaar hulpmiddel voor veel schoonmaakklussen.

Het krachtige GARDENA Duo voor optimale verwijdering van vuil. Samen met de GARDENA Zeepstaafjes (art. 989) vormt de Wasborstel het perfecte team om tuinmeubelen en oppervlakken sprankelend schoon te houden. Deze reinigingssticks maken het reinigen nog efficiënter. Steek de zeepstick in de borstel, klik de borstel op de slang en de shampoo wordt automatisch aan het water toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het water/zeepmengsel direct op het oppervlak wordt aangebracht.

Zachte reiniging - ideaal voor gevoelige oppervlakken. De speciaal ontwikkelde reinigingsborstel is de ideale oplossing voor het voorzichtig reinigen van kleine, gevoelige oppervlakken. De borstel is vervaardigd in Duitsland en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. Hij is UV- en vorstbestendig en kan daarom het hele jaar door worden gebruikt. GARDENA biedt 5 jaar garantie na registratie op gardena.com/registratie binnen 3 maanden na aankoop.

Customers who bought this item also bought