Gardena Cleansystem Raamwisser.

Artikelnummer:
G18808
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
108
EAN Code:
4078500064781
SKU: G18808
€35.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem raamwisser is ideaal voor het reinigen van glazen oppervlakken buitenshuis.
Buitenreiniging van glazen oppervlakken. De GARDENA raamwisser met zuigmond is ideaal voor het reinigen van glazen oppervlakken buiten. Dankzij de originele GARDENA system-aansluiting kan de raamwisser rechtstreeks op de tuinslang worden aangesloten als handgereedschap en worden gebruikt voor het reinigen van kleinere raamoppervlakken of voor het reinigen van grotere oppervlakken in combinatie met een Cleansystem steel.
De glazenwasser is handig en flexibel. De reinigingswisser heeft een breedte van 31 cm en kan traploos 360° worden gedraaid. Hierdoor is hij gemakkelijk en moeiteloos te gebruiken en flexibel genoeg om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het draaischarnier kan ook worden vergrendeld om de zuigmond gemakkelijk te gebruiken.
Raamwisser en zuigmond in één voor streeploze resultaten. De raamwisser maakt indruk met een 2-in-1 functie voor streeploze en schone ramen. Enerzijds een verwijderbaar microvezelvlies dat vuil verwijdert. Anderzijds de slijtvaste rubberen lip die water en reinigingsmiddelen van glazen oppervlakken verwijdert zonder strepen achter te laten. De dagen van strepen en pluisjes behoren tot het verleden.
Optimale toegankelijkheid met behulp van een GARDENA Cleansystem steel.
Het gebruik van een waterdoorlatende steel van GARDENA biedt de ideale uitbreiding om hogere plaatsen te bereiken en grotere oppervlakken schoon te maken. Hogere ramen, terrasoverkappingen, hele kassen of serres kunnen moeiteloos worden gereinigd. In combinatie met de GARDENA Shampoo (art. 1680) wordt de efficiëntie van de borstel nog verder verhoogd. De hoeveelheid toegevoerd water kan op de steel worden ingesteld.
Betrouwbare productkwaliteit. De raamwisser is vervaardigd in Duitsland en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. Om altijd de beste reinigingsresultaten te krijgen, raden we aan om het vlies na gebruik te wassen. Het vlies is ook verkrijgbaar als reserveonderdeel (art. 5565) als het versleten is. GARDENA biedt 5 jaar garantie na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought