Gardena Cleansystem fiets set inc. Liano

Artikelnummer:
G18864
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
4
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
56
EAN Code:
4078500065030
SKU: G18864
€69.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Deze Wasset voor fiets incl. Liano™ textielslang met borstel en zeepstaaf is de complete set voor schoonmaakwerkzaamheden rondom de fiets.
Een borstel met wateraansluiting voor de fiets. Het schoonmaken van fietsen, aanhangers en dergelijke is vaak tijdrovend en omslachtig, omdat er eerst veel gereedschap moet worden klaargezet, zoals verschillende sponzen, borstels, schoonmaakmiddelen en emmers water. Met de GARDENA Cleansystem-fietsborstel is er een oplossing voor dit probleem gevonden: met één klik aangesloten op de Liano™ Life tuinslang ben je klaar om te gaan en blinken jouw e-bike, fietskar en kinderwagen in een mum van tijd als nieuw.
Intuïtieve bediening en eenvoudige bediening. De turquoise borstelharen van de fietsborstel worden gebruikt om grof en hardnekkig vuil van het fietsframe te verwijderen, terwijl de spons bijzonder geschikt is voor het reinigen van de gevoeligere onderdelen , zoals de spaken. De wigvorm van de spons zorgt ervoor dat de fietsspaken ideaal bereikt en gereinigd kunnen worden. De spons (art. 18849) kan indien nodig worden vervangen.
Regeling van de waterstroom. Na aansluiting op de meegeleverde Liano™ textielslang kan de watertoevoer met slechts één hand traploos worden geregeld en afgesloten op het handvat van de borstel. Hierdoor hoef je tijdens het gebruik niet naar de kraan te lopen. De waterstop aan het einde van de slang zorgt ervoor dat je niet naar de kraan hoeft te lopen als je van de fietsborstel naar de reinigingsspuit wisselt.
Complete reinigingsoplossing. De complete accessoires voor een effectieve fietsreiniging zitten in de set. De 15m lange GARDENA Liano™ Life 1/2" slang inclusief kraanaansluitingen, slangaansluitingen en reinigingssproeier wordt gebruikt om de GARDENA fietsborstel aan te sluiten. De GARDENA Zeepstaafjes 989 zorgen voor een sprankelend schoon resultaat. Ze zijn geschikt voor vele oppervlakken en kunnen gemakkelijk in de waterdoorgang van de borstelkop worden gestoken.
Betrouwbare kwaliteit. De wielborstel en textielslang zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen het hele jaar door worden gebruikt, ongeacht het weer. Ze zijn bestand tegen zowel koude temperaturen als zonnestralen en kunnen daarom zonder problemen buiten, in het tuinhuis of de garage worden opgeborgen. GARDENA geeft 5 jaar garantie op de producten na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.