Gardena Cleansystem fiets set basis

Artikelnummer:
G18865
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
10
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
56
EAN Code:
4066407503335
SKU: G18865
€26.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Deze Wasset voor de Fiets is ideaal voor schoonmaakwerkzaamheden rondom de fiets.

Een borstel met wateraansluiting voor de fiets. Intuïtieve en eenvoudige bediening. De turquoise gekleurde borstelharen worden gebruikt om grof en hardnekkig vuil van het fietsframe te verwijderen, terwijl de spons bijzonder geschikt is voor het reinigen van de gevoeligere onderdelen zoals de spaken. De wigvorm van de spons zorgt ervoor dat de fietsspaken ideaal bereikt en gereinigd kunnen worden. De spons (art. 18849) kan indien nodig worden vervangen.
Regeling van de watertoevoer. Eenmaal aangesloten op de tuinslang kan de watertoevoer traploos worden geregeld en afgesloten op het handvat van de borstel. Hierdoor hoef je tijdens het gebruik niet naar de kraan te lopen.
Handige reinigingsoplossing. Door het gebruik van zeepstaafjes (art. 989) is het niet nodig om reinigingswater te mengen. De reinigingsstaafjes worden direct in de aansluitnippel van de handborstel gestoken. Hierdoor stroomt het water rond de zeepstaaf en verdeelt het gelijkmatig.
Betrouwbare kwaliteit. De wielborstel is gemaakt van hoogwaardige materialen, is vorst- en UV-bestendig en kan daarom zonder problemen buiten in het tuinhuis of de garage worden bewaard. De borstel is vervaardigd in Duitsland. GARDENA geeft 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop.