Gardena Cleansystem borstel hard flex.

Artikelnummer:
G18814
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
120
EAN Code:
4078500064699
SKU: G18814
€34.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem borstel hard flex is geschikt voor het reinigen van grotere minder gevoelige oppervlakken, zoals terrassen.
Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraai. De GARDENA borstel hard flex is het ideale reinigingsgereedschap voor allerlei reinigingsklussen op grote oppervlakken. Bevestig gewoon een Cleansystem steel aan de tuinslang en sluit de borstel aan. Je kunt aan de slag. Het is heel eenvoudig te gebruiken en de resultaten zijn indrukwekkend.
Schrobborstel voor robuuste oppervlakken. De borstel met harde flexibele steel werd ontwikkeld om snel en gemakkelijk grof vuil te verwijderen van slijtvaste robuuste oppervlakken, zoals stenen trappen, terrassen of vlonders. Zelfs hardnekkig vuil is geen probleem voor deze borstel en kan worden verwijderd met de harde borstelharen.
Hoge flexibiliteit dankzij draaibare en roterende borstel. Dankzij de driehoekige borstelkop met een flexibel scharnier dat 360° kan worden gedraaid, kan de borstel moeiteloos worden gebruikt, vooral in hoeken waar andere borstels moeilijk bij kunnen. Hij kan dus ideaal worden aangepast aan het te reinigen oppervlak.
Optimaal samenspel met de GARDENA Cleansystem stelen en reinigingsstelen.
In combinatie met de waterdoorvoerende stelen (art. 18000, 18002, 18804) is bijzonder efficiënt gebruik mogelijk. De Cleansystem-steel M (art. 18802) wordt aanbevolen voor vloerreiniging. Het gebruik van GARDENA Shampoo (art. 1680) verhoogt de efficiëntie van de borstel nog verder.

Betrouwbare kwaliteit. De robuuste borstel wordt in Duitsland gemaakt en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought