Gardena Accu reiniger Aquabrush Univ. P4A Solo

Artikelnummer:
G14842-55
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
12
EAN Code:
4066407502765
SKU: G14842-55
€232.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Accu reiniger Aquabrush Univ. P4A S (body)
zonder accu en oplader.

GARDENA accu-multireiniger AquaBrush Universal Solo voor een moeiteloze reiniging van diverse oppervlakken zoals garagepoorten en hekken.
1 POWER FOR ALL ALLIANCE accu voor meer dan 100 gereedschappen van topmerken voor huis en tuin. De accu's maken deel uit van het 18V POWER FOR ALL accusysteem en passen in meer dan 100 gereedschappen voor huis en tuin van de topmerken binnen de Alliantie. Je hebt niet voor elk product een aparte accu nodig. Dat is goed voor je portemonnee én het milieu.
Met de accu-multireiniger maak je alles moeiteloos schoon. Maak moeiteloos schoon met onze innovatieve AquaBrush Universal multireiniger. De reiniger werkt op accu. Met een simpele druk op de knop start je een continue watertoevoer die de roterende borstel in beweging te zet. Met deze bediening in één stap is schoonmaken een fluitje van een cent, zonder lastige snoeren, handenarbeid of extra gereedschap. Let op: de batterij en oplader zijn niet inbegrepen bij deze set.
Geoptimaliseerde borstel voor perfecte reiniging van WPU, hout, steen, verticale en andere vlakken. Maak kennis met onze AquaBrush Universal accu-multireiniger met geoptimaliseerd borstelprofiel voor al je schoonmaakwerk buiten. De reiniger heeft een rolborstel voor hout, WPU en steen, plus een schijfborstel voor garagepoorten en hekken. Je wisselt de hulpstukken voor horizontaal of verticaal schoonmaken, of voor voorzichtige of intensieve reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Deze reiniger is ideaal voor alle soorten reiniging buiten.
Waterregeling. Onze innovatieve multireiniger is ontworpen voor een spaarzaam gebruik van water. De reiniger heeft een 3-traps systeem voor de waterregeling voor een grondige, maar vooral efficiënte reiniging. Voor nog meer gebruiksgemak zit de slangaansluiting op de handgreep. Even op de knop drukken en het water stroomt door de binnenbuis die een directe slangverbinding met de borstel overbodig maakt.
Ergonomische en verstelbare handgreep. De multireiniger met ergonomische en verstelbare handgreep is ontworpen voor een maximaal gebruiksgemak. Bij alle schoonmaakklussen kun je de handgreep steeds eenvoudig aanpassen aan de gewenste werkhouding voor minder belasting en een comfortabele grip. De ergonomische en verstelbare handgreep biedt optimaal bedieningsgemak om makkelijker te werken.
De garantie van 3 jaar waarborgt de hoge kwaliteit. Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Batterijen en opladers uitgesloten. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Meer informatie over het POWER FOR ALL -accu systeem kunt u vinden op www.powerforall-alliance.com/nl/

Customers who bought this item also bought