Gardena Accu reiniger Aquabrush Univ. P4A Set

Artikelnummer:
G14842
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
12
EAN Code:
4066407502758
SKU: G14842
€313.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Accu reiniger Aquabrush Univ. P4A Set

Eén accu voor iedereen: De AquaBrush Universal werkt op een POWER FOR ALL accu die compatibel is met alle accu's van de Alliantie
Alles in één keer doen: Met onze accu-multireiniger maak je met één druk op de knop alles schoon
Grondig schoonmaken: Ervaar een grondige en effectieve reiniging met ons nieuwe borstelprofiel voor houten oppervlakken
Modulair systeem: Verlengbuizen en een assortiment borstels om buiten van alles schoon te maken
Inbegrepen: 1 x GARDENA accu-multireiniger AquaBrush Universal 04/18V P4A gebruiksklare set, incl. 1 x universele rolborstel, 1 x siliconen beschermhoes voor de accu, 1 x Soft Disc borstel, 1 x systeemaccu P4A PBA P4A 18V/45, 1 x oplader P4A AL 1810 CV
De GARDENA accu-multireiniger AquaBrush Universal is een veelzijdig apparaat voor bijna elke schoonmaakklus buiten. Wissel de hulpstukken naar wens.

De accu die altijd past
De accu maakt deel uit van het 18V POWER FOR ALL accusysteem en past in meer dan 100 gereedschappen voor huis en tuin van de topmerken binnen de Alliantie. Je hebt niet voor elk product een aparte accu nodig en dat is goed voor de beurs en het milieu.

Vereenvoudig je schoonmaakklussen met de AquaBrush snoerloze Patio Multi Cleaner
Beleef moeiteloos schoonmaken met onze innovatieve en gebruiksklare multireiniger AquaBrush Universal. Een simpele druk op de knop en een continue watertoevoer activeert de roterende borstel. Met deze bediening in één stap is schoonmaken een fluitje van een cent, zonder lastige snoeren, extra werk of extra gereedschap. Voor nog meer gemak bevat de set zowel de accu als de oplader.

Geoptimaliseerd borstelprofiel
Maak kennis met onze AquaBrush Universal accu-multireiniger met geoptimaliseerd borstelprofiel als veelzijdige oplossing voor al je schoonmaakwerk buiten. Met een rolborstel voor hout, WPU en steen, en een schijfborstel voor garagedeuren en hekken heeft deze reiniger alles wat je nodig hebt. Je hoeft maar de hulpstukken te wisselen voor horizontaal of verticaal schoonmaken, of voor een behoedzame tot intensieve reiniging. Ook op plekken waar je moeilijk bij kunt. Het ultieme en universele gereedschap voor reiniging buiten.

Grondstoffen besparen en efficiënt schoonmaken
Om grondstoffen te besparen heeft onze innovatieve multireiniger een 3-traps waterregeling voor grondigheid en nog meer efficiëntie. Voor nog meer gemak kun je met de knop op de handgreep het water inschakelen. Een directe slangverbinding met de borstel is niet nodig.

Ergonomische en verstelbare handgreep
De multireiniger met ergonomische en verstelbare handgreep is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Bij alle schoonmaakklussen kun je de handgreep eenvoudig aanpassen aan de gewenste werkhouding voor minder belasting en een comfortabele grip. De ergonomische en verstelbare handgreep biedt optimaal bedieningsgemak om makkelijker te werken.

Meer informatie over het POWER FOR ALL -accu systeem kunt u vinden op www.powerforall-alliance.com/nl/

Customers who bought this item also bought