Gardena Accu reiniger Aquabrush Patio P4A (body)

Artikelnummer:
G14841-55
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
12
EAN Code:
4066407502741
SKU: G14841-55
€192.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Accu reiniger Aquabrush Patio P4A (body)
ex oplader en accu.

GARDENA Accu MultiCleaner AquaBrush Patio solo voor moeiteloze reiniging van hout, WPU, steen, terrassen, dekken en oneffen oppervlakken.
1 accu voedt meer dan 100 gereedschappen van top-huis- en tuinmerken binnen de POWER FOR ALL ALLIANCE. Als onderdeel van het 18V POWER FOR ALL accusysteem kunnen de accu's worden gebruikt in meer dan 100 gereedschappen van de beste tuin- en thuismerken binnen de Alliance. Hierdoor is er niet voor elk product een aparte accu nodig, wat goed is voor zowel de portemonnee als het milieu.
De MultiCleaner op accu zorgt voor moeiteloze schoonmaakresultaten. Ervaar moeiteloos schoonmaken met onze innovatieve MultiCleaner AquaBrush Patio solo. De werking op batterijen zorgt ervoor dat een enkele druk op de knop en een continue toevoer van water de roterende borstel activeert, waardoor je schoonmaakroutine wordt vereenvoudigd. Dit proces stroomlijnt de taak in één stap en maakt omslachtige snoeren, handenarbeid of extra apparatuur overbodig. Let op: de batterij en oplader zijn niet inbegrepen in deze set.
Geoptimaliseerd borstelprofiel: de perfecte oplossing voor het reinigen van houten dekken en terrassen. Met een geoptimaliseerd borstelprofiel is de meegeleverde borstel speciaal ontworpen voor het reinigen van houten, WPU en stenen oppervlakken. Ideaal voor kwetsbare houten dekken, patio's, trappen en terrassen. Er wordt ook een telescopische verlengbuis meegeleverd voor ergonomisch werken. Dit dynamische duo zorgt ervoor dat elk hoekje van je buitenruimte de aandacht krijgt die het verdient.
Controle over watergebruik. Onze innovatieve MultiCleaner is ontworpen met het oog op het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het beschikt over een 3-traps waterstroomcontrolesysteem dat ervoor zorgt dat het reinigingsproces niet alleen grondig is, maar ook geoptimaliseerd voor meer efficiëntie. Voor extra gebruiksgemak is de slangaansluiting op de handgreep geplaatst. Met een simpele druk op de knop wordt het water door de binnenbuis geleid, waardoor er geen directe slangverbinding met de borstel nodig is.
Ergonomische en verstelbare handgreep. De MultiCleaner is ontworpen voor maximaal comfort en gemak voor de klant en heeft een ergonomische en verstelbare handgreep. Of het nu gaat om een snelle schoonmaaktaak of een uitgebreider project, de handgreep kan eenvoudig worden aangepast aan de werkhouding van je voorkeur, zodat je minder wordt belast en een comfortabele grip hebt. De ergonomische en verstelbare handgreep biedt optimale controle en comfort en vereenvoudigt je schoonmaaktaken.