Dunschiller -MM- HACCP, kunststof heft

Artikelnummer:
9100
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
10
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
500
EAN Code:
8717233030682
SKU: 9100
€2.79
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Deze dunschiller is het ideale keukenhulpje. Bijzonder handig voor het schillen van bijvoorbeeld aardappels, fruit en groenten. Het handvat ligt goed in de hand waardoor je voldoende kracht kunt zetten en haast moeiteloos kan schillen.

Kenmerken:
-Kunststof
-Kleur wordt uit assortiment geleverd, 10 stuks
-Afmetingen: Lengte 18cm
-Breedte van snijder: 5cm
-Origineel product Solingen Duitsland
De messen zijn geplaatst voor rechtshandig gebruik.
Ook geschikt voor linkshandigen. Dit kan door het lemmet eruit te nemen en om te draaien.
Duitse aardappel- en groenteschiller met lasermes, die een hoge efficiëntie en duurzaamheid garandeert. Door het swingende ontwerp kunt u aardappelen en groenten perfect schillen, waardoor het mes perfect gelijkmatig over alle curven van groenten wordt geleid. Het duurzame, scherpe mes is omlijst met een eenvoudig, esthetisch handvat met aangename en comfortabele vormen om in de hand te houden. De mes houder is afgewerkt met een speciaal profiel voor het verwijderen van aardappeluitlopers.

Een dunschiller is een keukengereedschap dat bestaat uit een metalen mes met een gleuf met een scherpe rand aan een handvat, dat wordt gebruikt om de buitenste laag van sommige groenten zoals asperge, aardappelen, broccoli stengels en wortels en fruit zoals appels en peren te verwijderen.

Customers who bought this item also bought