Pokon Bio Kuur Voor Weerbare en Gezonde Rozen Spray 750ml

Artikelnummer:
P7008463
Merk:
Verkoopeenheid:
flac
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
6
EAN Code:
8711969030244
SKU: P7008463
€11.45
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Productomschrijving
Wil je goed voor je sier- en moestuinplanten zorgen en ze gezond en weerbaar houden? Pokon Bio Kuur Voor Weerbare en Gezonde Rozen Spray is een biostimulant ter verhoging van de weerbaarheid. De kruidenextracten in deze plantkuur ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen, werken verzorgend, voedend en plantversterkend. Een gezonde en weerbare plant is minder vatbaar voor invloeden van buitenaf, zoals hitte, droogte en kou. Door het verhogen van de weerbaarheid zal de plant een sterker afweersysteem ontwikkelen. Het heeft een bewezen werking in de professionele land- en tuinbouw en is fungicidenvrij.

Heb je problemen in de tuin? Met de Pokon Probleemherkenner vind je een passende oplossing!

Gebruiksaanwijzing Bio Kuur Spray
Pokon Bio Kuur Voor Weerbare en Gezonde Rozen Spray is geschikt voor alle buitenplanten zoals sier- en moestuinplanten. Het kan gedurende de hele groeiperiode toegepast worden. Behandel je planten iedere 4 weken. Mocht het nodig zijn, dan kan de behandeling sneller herhaald worden. Pas niet toe bij hoge temperaturen (boven 25 graden Celsius). Bij voorkeur in de ochtend of avond gebruiken, om fel zonlicht te vermijden. Gebruik het middel daarnaast op een dag met zacht weer, zonder regen en wind. Regen binnen 6 uur kan namelijk de werking doen verminderen.

Schud de fles voor gebruik
Spuit op ca. 40 cm afstand van de plant
Na behandeling kunnen groente en fruit zonder problemen gegeten worden. Was je groente en fruit wel even voor je ze gaat eten.

Dosering
Bespuit de bladeren tot afdruipen

Samenstelling
Dit product bestaat uit kruidenextracten.

Biologisch
Dit product is toegelaten in de biologische land- en tuinbouw.

Tip
Gebruik Pokon Bio Kuur Voor Weerbare en Gezonde Rozen Concentraat iedere 4 weken, naast je reguliere plantenvoeding.