Maxxpack Ultra Snoeischaar Batavia 18V, brushless (body)

Artikelnummer:
7064778
Merk:
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
10
EAN Code:
4050255056419
SKU: 7064778
€99.95
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Ontdek de ultieme oplossing voor moeiteloos snoeien van struiken en fruitbomen met de Batavia 18V Brushless Snoeier. Dit krachtige gereedschap is perfect voor het onderhouden van je groene oase en het aanpakken van uitgebreidere tuinklussen.

Kenmerken:
-Krachtige 18V Motor: De borstelloze motor levert superieure snoeiprestaties en verwerkt moeiteloos takken tot 30 mm dik.
-Hoogwaardige bypass-messen: Deze zorgen voor precieze, schone sneden die een gezonde plantengroei bevorderen.
-Snoerloze vrijheid: Geniet van ongeëvenaarde bewegingsvrijheid dankzij het snoerloze ontwerp, waardoor je gemakkelijk met één hand kunt snoeien.
-Gebruiksvriendelijk: De elektrische snoeier voorkomt spiervermoeidheid en vereist minimale kracht om door takken te knippen.
-Veiligheidsfuncties: Voor uw bescherming is de snoeier uitgerust met een veiligheidsschakelaar - de messen worden automatisch uitgeschakeld wanneer de trekker niet wordt aangeraakt.
-Lichtgewicht en draagbaar: Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor eenvoudige draagbaarheid en gebruik.
De Batavia 18V Brushless Snoeier maakt deel uit van de Maxxpack-collectie, waardoor je meer dan 50 verschillende elektrische gereedschappen kunt gebruiken met slechts één accu en oplader.

-te verlengen met Nexxsaw verlengsteel