Gardena Cleansystem borstel zacht flex.

Artikelnummer:
G18812
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
120
EAN Code:
4078500064729
SKU: G18812
€34.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem borstel zacht flex voor het voorzichtig reinigen van grotere moeilijk bereikbare oppervlakken, zoals pergola's.
Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraai. De GARDENA borstel soft flex is het ideale reinigingsgereedschap voor een groot aantal reinigingstaken op grote oppervlakken. Bevestig gewoon een Cleansystem steel aan de tuinslang en sluit de borstel aan. Je kunt aan de slag. Het is heel eenvoudig te gebruiken en de resultaten zijn indrukwekkend.
Zacht reinigen zonder schade. Het belangrijkste kenmerk van de borstel met zachte steel is zijn zachtheid. Dankzij de speciaal ontwikkelde zachte borstelharen maakt hij een zachte en grondige reiniging mogelijk. Hij verwijdert moeiteloos stof, vuil en aanslag van gevoelige oppervlakken.
Hoge flexibiliteit dankzij draaibare en roterende borstel. Dankzij de driehoekige borstelkop met flexibel scharnier dat 360° kan worden gedraaid, kan de borstel moeiteloos worden gebruikt, vooral in hoeken die voor andere borstels moeilijk bereikbaar zijn. Hij kan dus ideaal worden aangepast aan het te reinigen oppervlak.
Optimaal samenspel met de GARDENA Cleansystem stelen en reinigingsstelen.
In combinatie met de waterdoorlatende stelen (art. 18000, 18002, 18804) is bijzonder efficiënt gebruik op gevoelige oppervlakken mogelijk. Het gebruik van GARDENA Shampoo (art. 1680) verhoogt de efficiëntie van de steelborstel nog verder.
Betrouwbare kwaliteit. De zachte borstel flex wordt in Duitsland gemaakt en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. De borstel moet worden opgeborgen met de borstelharen naar boven, zodat hij jarenlang optimaal blijft reinigen. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought