Gardena Cleansystem borstel zacht

Artikelnummer:
G18810
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
120
EAN Code:
4078500064576
SKU: G18810
€31.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem steelborstel zacht maakt indruk met zijn zachte reiniging van grotere oppervlakken zoals kassen.
Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraai. De GARDENA steelborstel soft is het ideale reinigingsgereedschap voor allerlei reinigingsklussen op grote oppervlakken rondom het huis. Bevestig gewoon een Cleansystem steel aan de tuinslang en sluit de borstel aan. Je kunt aan de slag. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en de resultaten zijn indrukwekkend.
Zacht reinigen zonder schade.
Het belangrijkste kenmerk van de borstel met zachte steel is zijn zachtheid. Dankzij de speciaal ontwikkelde zachte borstelharen maakt hij een zachte en grondige reiniging mogelijk. Hij verwijdert moeiteloos stof, vuil en aanslag van gevoelige oppervlakken.
Draaibare borstelkop. Dankzij de borstelkop, die in stappen van 30° rondom kan worden gedraaid, kan de borstel moeiteloos worden gebruikt. Hij kan dus ideaal worden aangepast aan het te reinigen oppervlak. Uitgerust met een strip van zachte kunststof rondom laat hij geen krassen achter.
Optimaal samenspel met de GARDENA Cleansystem stelen en reinigingsstelen.
In combinatie met de waterdoorlatende stelen (art. 18000, 18002, 18804) is bijzonder efficiënt gebruik op gevoelige oppervlakken mogelijk. Het gebruik van GARDENA Shampoo (art. 1680) verhoogt de efficiëntie van de steelborstel nog verder.
Betrouwbare kwaliteit. De zachte steelborstel wordt in Duitsland gemaakt en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. De borstel moet worden opgeborgen met de borstelharen naar boven, zodat hij jarenlang optimaal blijft reinigen. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought