Gardena Cleansystem borstel voor fiets

Artikelnummer:
G18848
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
4
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
400
EAN Code:
4078500064927
SKU: G18848
€22.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Fietsborstel voor de tuinslang is ideaal voor schoonmaakwerkzaamheden rondom de fiets.
Een borstel met wateraansluiting voor de fiets. Intuïtieve bediening en eenvoudige bediening. De turquoise gekleurde borstelharen worden gebruikt om grof en hardnekkig vuil van het fietsframe te verwijderen, terwijl de spons bijzonder geschikt is voor het reinigen van de gevoeligere onderdelen, zoals de spaken. De wigvorm van de spons zorgt ervoor dat de fietsspaken ideaal bereikt en gereinigd kunnen worden. De spons (art. 18849) kan indien nodig worden vervangen.
Regeling van de watertoevoer. Eenmaal aangesloten op de tuinslang kan de watertoevoer continu worden geregeld en afgesloten op het handvat van de borstel. Hierdoor hoef je tijdens het gebruik niet naar de kraan te lopen.
Handige reinigingsoplossing. Door het gebruik van zeepstaafjes (art. 989) is het niet nodig om extra reinigingswater te mengen. De reinigingsstaafjes worden rechtstreeks in de aansluitnippel van de handborstel gestoken. Dit zorgt ervoor dat het water rond de zeepstaaf stroomt en het gelijkmatig verdeelt.
Betrouwbare kwaliteit. De fietsborstel is gemaakt van hoogwaardige materialen, is vorst- en UV-bestendig en kan daarom zonder problemen buiten in het tuinhuis of de garage worden bewaard. De borstel is vervaardigd in Duitsland. GARDENA geeft 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought