Gardena Cleansystem borstel S hard

Artikelnummer:
G18844
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
5
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
405
EAN Code:
4078500064941
SKU: G18844
€19.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem Handborstel S hard zorgt voor een krachtige reiniging van kleinere, minder gevoelige buitenzones.

Nauwkeurig en effectief reinigen - zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
De antislip handgreep zorgt voor veilig en stabiel gebruik, terwijl de harde borstelharen zelfs hardnekkig vuil verwijderen. Het vlakke en flexibele ontwerp maakt een nauwkeurige reiniging mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Hoeken en randen zijn niet langer een probleem met de handwasborstel. Sluit hem met een klik aan op de waterslang om kleine, robuuste oppervlakken zoals vuilnisbakken intensief te schrobben.

Flexibel reinigen met de harde handborstel - regel of sluit de watertoevoer naar wens af.
De krachtige handborstel met traploze doorstroomregeling biedt volledige controle over de hoeveelheid water die gebruikt wordt tijdens het schoonmaken. Met een simpele draai aan de handgreep kan de hoeveelheid water naar wens worden aangepast of kan het water helemaal worden afgesloten. Deze praktische functie maakt een gerichte en efficiënte reiniging van niet-gevoelige oppervlakken mogelijk. Een onmisbaar hulpmiddel voor veel schoonmaakklussen.

Het krachtige GARDENA Duo voor optimale verwijdering van vuil.
Samen met de GARDENA Zeepsticks (art. 989) vormt de Wasborstel het perfecte team om ongevoelige oppervlakken sprankelend schoon te houden. De zeepstaafjes maken het reinigen nog efficiënter. Steek de zeepstaaf in de aansluitnippel van de borstel, klik de borstel op de slang en de shampoo wordt automatisch aan het water toegevoegd. Het water/zeepmengsel wordt direct in de juiste hoeveelheid op het oppervlak aangebracht.

Weerbestendige materialen.
De borstel is UV- en vorstbestendig en kan dus het hele jaar door worden gebruikt. Lage temperaturen tijdens lenteschoonmaak of herfstschoonmaak maken niet uit.

Krachtige reiniging - ideaal voor ongevoelige oppervlakken.
De speciaal ontwikkelde reinigingsborstel is de ideale oplossing voor een krachtige reiniging van kleinere, minder gevoelige oppervlakken. De borstel is vervaardigd in Duitsland en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. GARDENA biedt 5 jaar garantie na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop.