Gardena Cleansystem borstel hard

Artikelnummer:
G18816
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
120
EAN Code:
4078500064590
SKU: G18816
€28.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem borstel hard is geschikt voor het krachtig reinigen van grotere minder gevoelige oppervlakken, zoals ingangen van garages.
Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraai. De GARDENA borstel is het ideale reinigingsgereedschap voor allerlei reinigingsklussen op grotere oppervlakken rondom het huis. Bevestig gewoon een Cleansystem steel aan de tuinslang en sluit de borstel aan. Of het nu gaat om garage-ingangen, paden of patio's - deze combinatie gaat de uitdaging moeiteloos aan.
Schrobborstel voor robuuste oppervlakken. De harde borstel met verschillende borstellengten werd ontwikkeld om snel en eenvoudig grof vuil te verwijderen van ongevoelige oppervlakken. Zelfs hardnekkig vuil is geen probleem voor deze borstel en kan gemakkelijk verwijderd worden met de harde borstelharen, bijvoorbeeld van terrassen of opritten.
Efficiënte reiniging. De verschillende haarlengtes zijn een speciaal kenmerk van de robuuste steelborstel. Hierdoor reinigt hij moeiteloos oneffen vloeroppervlakken, voegen en uitsparingen in straatstenen waar conventionele borstels moeilijk bij kunnen. Het speciale vlakke mondstuk en de schraaprand voor het losmaken van hardnekkig vuil maken een grondige reiniging mogelijk.
Optimaal samenspel met de GARDENA Cleansystem stelen en reinigingsstelen.
In combinatie met de waterdragende stelen (art. 18000, 18002, 18804) is bijzonder efficiënt gebruik mogelijk. De Cleansystem-steel M (art. 18802) wordt aanbevolen voor vloerreiniging. Het gebruik van GARDENA Shampoo (art. 1680) verhoogt de efficiëntie van de borstel nog verder.
Hoge kwaliteit voor jarenlang gebruik. De robuuste borstel wordt in Duitsland gemaakt en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought