Maxxpack 18V accu hogedrukreiniger (body) Batavia

Artikelnummer:
7064735
Merk:
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
EAN Code:
4050255055900
SKU: 7064735
€69.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De Batavia 18V hogedrukreiniger is perfect voor het reinigen van verschillende oppervlakken, zoals fietsen, auto's, tuinmeubilair, campers, caravans, grills en nog veel meer! Met een krachtige 22 bar levert deze reiniger precies de juiste hoeveelheid reinigingskracht. Hij verwijdert effectief hardnekkige modder van je fiets zonder het risico te lopen de lak te beschadigen, in tegenstelling tot hogedrukreinigers.

De Batavia 18V hogedrukreiniger is uitgerust met 5 sproeistanden en is geschikt voor verschillende reinigingsbehoeften. Of je nu zware schoonmaaktaken aanpakt of je tuin voorzichtig besproeit, je kunt de intensiteit eenvoudig aanpassen aan de vereisten van je klus. Geniet van de ultieme draagbaarheid, zodat je kunt schoonmaken zonder afhankelijk te zijn van een hoofdstroombron of een vaste wateraansluiting.

Sluit de hogedrukreiniger aan op een waterslang of dompel hem onder in een draagbare waterbron of een nabijgelegen meer. Voor optimale schoonmaakresultaten wordt de Batavia 18V hogedrukreiniger geleverd met een zeepdispenser, wat een extra dimensie geeft aan je schoonmaakroutine. De Batavia 18V hogedrukreiniger maakt deel uit van de Maxxpack collectie.

Binnen de Maxxpack-collectie kun je meer dan 50 verschillende elektrische gereedschappen gebruiken met slechts één accu en oplader.

Kenmerken

Perfect voor het reinigen van verschillende oppervlakken zoals fietsen, auto's, tuinmeubilair en meer!
Krachtige druk van 22 bar verwijdert hardnekkige modder zonder risico op lakbeschadiging.
5 sproeistanden: pas eenvoudig de intensiteit aan voor zware taken of een zachte besproeiing van de tuin.
Ultieme draagbaarheid: aansluiten op een waterslang of onderdompelen in draagbaar water voor flexibel gebruik.
Batavia 18V hogedrukreiniger wordt geleverd met zeepdispenser voor optimale schoonmaakresultaten.