KB Muizen Granen Alfachloralose Kant-en-Klare Lokdoos 2st 'M

Artikelnummer:
P8060471
Merk:
KB bestrijding
Verkoopeenheid:
doos
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
12
EAN Code:
8711969029644
SKU: P8060471
€15.95
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Heb je muizenkeutels zien liggen? Of heb je een vermoeden dat er muizen in huis zijn? Kom in actie met KB Muizen Granen Magik Grain.

Ideaal voor droge ruimtes
KB Muizen Granen is een zeer aantrekkelijk lokaas voor het bestrijden van huismuizen in droge ruimtes. Denk hierbij aan zolders, vloeren, plafonds en garages. Heb je een muizenmiddel nodig dat geschikt is voor een vochtige ruimte zoals een kelder of een magazijn? Bekijk dan KB Muizen Pasta Magik Paste. KB Muizen Pasta is geschikt voor alle ruimtes.

Doodt muizen binnen 24 uur
Eet een muis van het granen lokaas, dan is hij binnen 24 uur dood. Eénmalige consumptie is dus al dodelijk. Waarschijnlijk vind je binnen 3 dagen de eerste dode muizen, afhankelijk wanneer ze zijn gestart met het eten van KB Muizen Granen. In de meeste gevallen zal de muizenbestrijding binnen 10 dagen voltooid zijn. Blijkt na 28 dagen dat het product niet voldoende heeft gewerkt? Het is mogelijk dat muizen je te slim af zijn. Lees hier onze veelgestelde vragen.

De Magik Grain lokdoos
De kant-en-klare lokdoos bevat 10 gram granen. Je hoeft er dus niet met je handen aan te zitten. Dat is een veilig idee. Eén lokdoos is voldoende voor het bestrijden van 70 muizen. Het aantal lokdozen dat je nodig hebt, is afhankelijk van de te behandelen oppervlakte en de omvang van de plaag. De muizen eten door het zakje heen. De werkzame stof is alfachloralose.

Gebruiksaanwijzing
Voor het plaatsen van de lokdoos

Probeer altijd om muizen te voorkomen, voordat je rodenticiden gebruikt.
Het middel mag niet preventief gebruikt worden.
Maak het gebied waar muizenkeutels liggen niet schoon vlak voor het plaatsen van de lokdoos. Dit zal de knaagdierpopulatie verstoren en de acceptatie van lokaas lastiger maken.
Het plaatsen van de lokdoos

Plaats de lokdoos op de plek waar je eerder muizenactiviteit hebt gezien. Denk aan looproutes, voerplaatsen, holen en nesten.
De minimumafstand tussen lokdozen is bij een grote plaag 3 meter en bij een kleine plaag 5 meter.
Waar mogelijk moeten de lokaasdoos aan de grond of aan andere structuren worden vastgemaakt. Je voorkomt zo dat de lokdoos gaat schuiven.
Plaats de lokdoos niet in de buurt van kinderen, (huis)dieren, hete leidingen, ovens en plekken waar het middel met water in contact kan komen. Om te voorkomen dat huisdieren tóch interesse gaan tonen voor het lokaas, kun je ze tijdens een anti-muizenactie extra voeren.
Na het plaatsen van de lokdoos

Aan het begin van de muizenbehandeling moet de lokaasdoos tenminste iedere 3 dagen worden bezocht, en daarna minstens eenmaal per week. Je controleert of het lokaas wordt geaccepteerd, de lokaasdoos intact is en je verwijdert de uitgedroogde dode muizen. Deponeer dode knaagdieren in plastic verpakt bij het vuilnis, zodat (huis)dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd.
Als het lokaas wordt geaccepteerd door de muizen en helemaal is opgegeten, plaats dan een nieuwe lokaasdoos. Plaats eventueel meer lokaasdozen en verhoog de controlefrequentie. Dan houd je goed in de gaten wat er gebeurt. Verwijder de lokaasdozen aan het einde van de behandelperiode.
Vind je geen muizenkeutels meer, of andere aanwijzingen die op muizen wijzen? Dan lijkt je muizenplaag voorbij!
Samenstelling
De werkzame stof van de granen is Alfachloralose, gehalte 4%. Toelatingsnummer: NL-0021781-0001.

Veilig gebruik
Vorstvrij, buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Niet bestemd voor menselijke en dierlijke consumptie. Gebruik dit product veilig en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Lees het etiket op de verpakking goed door.

Customers who bought this item also bought