GardenaCleansystem Steel S

Artikelnummer:
G18800
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
72
EAN Code:
4078500064552
SKU: G18800
€33.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem Steel S is ideaal voor het nat reinigen van grotere oppervlakken zoals kassen.
De waterdragende steel maakt het eenvoudiger om grotere oppervlakken schoon te maken. De watersteel is ideaal voor het eenvoudiger reinigen van grotere oppervlakken zoals schuttingen of kassen. Hij wordt eenvoudig op de tuinslang aangesloten met de originele GARDENA System stekkerverbinding. Het water wordt dan via de steel direct naar de borstel geleid waar het nodig is. Zo kun je effectief reinigen zonder water uit een emmer te hoeven gebruiken.
Meer bereik bij het schoonmaken. De GARDENA steel S vergroot de actieradius bij het reinigen met 90 cm. De steel maakt het gemakkelijker om met name verticale oppervlakken schoon te maken, zoals tuinschermen, kassen en garagedeuren. Voor comfortabel werken is de steel gemaakt van hoogwaardig, stevig aluminium en voorzien van een omhulsel zodat het oppervlak zelfs bij lage buitentemperaturen niet koud aanvoelt.
Regeling van het waterdebiet voor grondige reiniging. Na aansluiting op de tuinslang met slechts één hand, kan de watertoevoer continu worden geregeld en afgesloten bij de handgreep. Hierdoor hoef je niet naar de kraan te gaan tijdens het gebruik.
Efficiënter reinigen met reinigingsstaafjes. De GARDENA Shampoostaafjes (art. 1680), die eenvoudig in de dispenser op de handgreep worden gestoken, zorgt voor een nog grondigere reiniging. De shampoo kan naar behoefte worden gedoseerd en zorgt zo voor een efficiënte reiniging van oppervlakken.
Compatibel met Cleansystem steelborstels. De steel kan eenvoudig op de tuinslang worden geklikt met de originele GARDENA system-aansluiting. Alle GARDENA Cleansystem-steelborstels (18808, 18812, 18810, 18814, 18816) zijn compatibel en kunnen eenvoudig worden vastgeschroefd. Het kwaliteitsproduct is gemaakt in Duitsland. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought