GardenaCleansystem Steel M

Artikelnummer:
G18802
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
2
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
80
EAN Code:
4078500064743
SKU: G18802
€38.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem steel M is ideaal voor het nat reinigen van grotere oppervlakken, zoals terrassen.
De steel vergemakkelijkt het reinigen van grotere oppervlakken. De watersteel is ideaal voor het eenvoudiger reinigen van grotere oppervlakken, zoals terrassen of binnenplaatsen. Hij wordt eenvoudig op de tuinslang aangesloten met de originele GARDENA System klikverbinding. Het water wordt dan via de steel direct naar de borstel geleid. Zo kun je effectief reinigen zonder water uit een emmer te hoeven gebruiken.
Meer bereik bij het schoonmaken. De GARDENA steel M vergroot de actieradius bij het schoonmaken met 150 cm. De steel maakt het vooral mogelijk om vloeren rugvriendelijk rechtop en zonder bukken te reinigen. Voor comfortabel werken is de steel gemaakt van hoogwaardig, stevig aluminium en voorzien van een coating zodat het oppervlak zelfs bij lage buitentemperaturen niet koud aanvoelt.
Regeling van het waterdebiet voor grondige reiniging. Na aansluiting op de tuinslang met slechts één hand kan de watertoevoer continu worden geregeld en afgesloten bij de handgreep. Hierdoor hoef je niet naar de kraan te gaan tijdens het gebruik.
Efficiënter reinigen met reinigingslipjes.
De GARDENA Shampoo (art. 1680), die eenvoudig in de dispenser op de steel wordt geplaatst, zorgt voor een nog grondigere reiniging. De shampoo kan naar behoefte worden gedoseerd en zorgt zo voor een efficiënte reiniging van oppervlakken.
Compatibel met Cleansystem borstels. De steel kan eenvoudig op de tuinslang worden geklikt met de originele GARDENA system-aansluiting. Alle GARDENA Cleansystem-borstels (18808, 18812, 18810, 18814, 18816) zijn compatibel en kunnen eenvoudig worden vastgeschroefd. Het kwaliteitsproduct is gemaakt in Duitsland. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.