Gardena Wandslangenbox PowerRoll XL P4A Solo

Artikelnummer:
G18640-55
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
EAN Code:
4066407002333
SKU: G18640-55
€299.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Innovatieve beregening met afstandsbediening - de comfortabele slangbox
Oproltechnologie: De wandslangbox PowerRoll XL rolt de slang automatisch op met één druk op de knop
Comfortabel en groot bereik: De slang van 35 m kun je gemakkelijk uitrollen om grote tuinen te besproeien
Soepel: De innovatieve RollControl+ functie rolt de slang altijd soepel op
Krachtig: De slanghaspel is compatibel met alle accu's van de merkoverkoepelende POWER FOR ALL ALLIANCE
Leveringsomvang: 1 x GARDENA PowerRoll XL gebruiksklare accu-wandslangbox incl. 1 x 35 m GARDENA kwaliteitsslang 13 mm (1/2"), 1 x aansluitslang, originele GARDENA systeemonderdelen (kraanaansluiting, slangaansluiting, waterstop) en 1 x reinigingsspuit, 1 x wandhouder met schroeven, pluggen en montagehulp
De GARDENA PowerRoll XL Solo accu-wandslangbox, met accutechnologie voor automatisch oprollen, verzekert een comfortabele besproeiing van grote tuinen.

Technologie voor veilig oprollen met een simpele druk op de knop
De 35 meter lange tuinslang heeft een afstandsbediening aan het uiteinde van de slang, waarmee je de accu-haspel met één druk op de knop inschakelt. Met de geïntegreerde slanggeleider en de RollControl+ functie rol je de slang zachtjes op zonder vervelende knikken of knopen. Bij de laatste 2 meter gaat het oprollen langzamer om schade aan andere dingen te voorkomen. Het slangopbergsysteem zorgt voor een gemakkelijke en gecontroleerde besproeiing.

Grote tuinen eenvoudig besproeien
De opbergbox zorgt voor een groot bereik en ruimtebesparende plaatsing aan de muur. De box is in een hoek van 180° op de muurhouder draaibaar om elk deel van de tuin flexibel te besproeien zonder de slang te knikken. De muurhouder is ook een handige plek om spuiten, broezen en andere hulpstukken binnen handbereik op te bergen.

Eén accu - vele mogelijkheden
Als een van de grootste merkoverkoepelende allianties voor accu's ter wereld biedt de POWER FOR ALLIANCE gebruiksmogelijkheden voor binnen en buiten. De oplaadbare accu's passen in een groot aantal apparaten voor verschillende toepassingen. Dit is goed voor de beurs en het milieu, omdat je niet voor elk afzonderlijk product een accu nodig hebt. De GARDENA wandslangbox PowerRoll XL Solo wordt geleverd zonder 18V POWER FOR ALL accu en is daarom ideaal als je al een compatibele accu hebt. De PowerRoll XL wandslangbox is ook met accu en oplader verkrijgbaar als gebruiksklare set (art. no. 18640-20) in het GARDENA assortiment.

De tuinslang gemakkelijk met accu oprollen
De wandslangbox is compatibel met alle accu's van de merkoverkoepelende 18V POWER FOR ALLIANCE en rolt de tuinslang automatisch op met één druk op de knop. Je hoeft de accu maar in de wandslangbox te plaatsen en even aan het uiteinde van de slang te trekken of de oprolknop op de behuizing van de box te drukken en de slang rolt weer op.

Duurzame productkwaliteit
De beschermhoes beschermt de accu tegen regen en spatwater. Je kunt de accu ook gemakkelijk uitnemen, zodat de UV- en vorstbestendige, diefstalbestendige slangenbox het hele jaar door buiten kan blijven hangen. GARDENA biedt 5 jaar garantie op dit hoogwaardige, Made in Europe product na registratie op gardena.com/registratie binnen de 3 maanden na aankoop. Accu's en opladers (indien meegeleverd) zijn uitgesloten. Kijk op gardena.com/warranty voor de garantievoorwaarden.

meer informatie over het Power for all kunt u vinden op
https://www.powerforall-alliance.com/nl/