Gardena Terras slangenbox 15 RollUp M

Artikelnummer:
G18615
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
14
EAN Code:
4066407502604
SKU: G18615
€189.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Patio Hose Box RollUp M met automatische oprolfunctie is de ideale slanghouder voor middelgrote tuinen en wordt direct op het terras gemonteerd.
Intelligente RollUp technologie.
Dankzij de praktische vergrendeling vergrendelt de slang op de gewenste lengte wanneer deze wordt uitgerold. Na het besproeien kan de vergrendeling worden ontgrendeld door zachtjes aan het uiteinde van de slang te trekken, waardoor de geïntegreerde stalen veer wordt geactiveerd die de slang automatisch weer oprolt. Geen onnodig zwengelen, bukken of vuile handen meer.
Middelgrote tuinen besproeien vanaf het terras. De slangenbox kan overal op het terras worden geplaatst. De universele bevestiging zorgt voor een sterke en stabiele basis op houten en betonnen oppervlakken. Dankzij de flexibiliteit kan hij 360° worden gedraaid, zodat hij elke hoek van de tuin kan bereiken zonder dat de slang knikt bij het draaien. Met een slanglengte van 20 meter is de box ideaal voor het besproeien van planten in middelgrote tuinen.

Gemakkelijk in te trekken dankzij RollControl. Dankzij de ingebouwde rem zorgt de praktische RollControl technologie voor langzaam en gecontroleerd intrekken van de waterslang en voorkomt schade. De geïntegreerde slanggeleider zorgt er ook voor dat de slang gelijkmatig oprolt zonder dat de tuinslang in de knoop of in de war raakt.

Het hele jaar door. De slangenbox heeft een UV- en vorstbescherming en is daardoor bijzonder weerbestendig en op elk moment klaar voor gebruik. Dit betekent dat de box in de winter niet gedemonteerd hoeft te worden, maar gemakkelijk buiten kan wachten tot hij weer gebruikt kan worden.

GARDENA kwaliteit, klaar voor onmiddellijk gebruik. De patioslangenbox bevat een 20 m lange kwaliteitsslang, een aansluitslang en originele GARDENA system-onderdelen. Er worden ook universele bevestigingsmiddelen, schroeven en pluggen meegeleverd, zodat het in Europa geproduceerde product zo snel mogelijk klaar is voor gebruik. GARDENA biedt 5 jaar garantie op het product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.