Gardena Cleansystem borstel M zacht

Artikelnummer:
G18842
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
3
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
240
EAN Code:
4078500065115
SKU: G18842
€23.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem handborstel M soft zorgt voor een zachte reiniging van kleine, gevoelige buitenzones.
Nauwkeurig en effectief reinigen met eenvoudige bediening met 1 hand.
De antislip handgreep zorgt voor veilig en stabiel gebruik, terwijl de zachte borstelharen zacht zijn voor gevoelige oppervlakken. De wasborstel kan met slechts één hand worden bediend en maakt een nauwkeurige reiniging mogelijk. Sluit eenvoudig met een klik aan op de waterslang voor een intensieve reiniging van kleine, gevoelige oppervlakken zoals tuinschermen.
Flexibele reiniging met de zachte handborstel - regel of sluit de watertoevoer naar wens af. De zachte handborstel met traploze doorstroomregeling biedt volledige controle over de hoeveelheid water tijdens het reinigen. De watertoevoer kan worden gestart en gestopt met de hendel. Met de hendel op de borstelkop kan de hoeveelheid water met één hand traploos worden geregeld. Deze praktische functie maakt een gerichte en efficiënte reiniging van gevoelige oppervlakken mogelijk. Een onmisbaar gereedschap voor veel reinigingsklussen.
Het krachtige GARDENA Duo voor optimale verwijdering van vuil. Samen met de GARDENA Zeepstaven (art. 989) vormt de Wasborstel het perfecte team om tuinhekken en soortgelijke oppervlakken sprankelend schoon te houden. Deze reinigingssticks maken het reinigen nog efficiënter. Steek de zeepstick in de borstel, klik de borstel op de slang en de shampoo wordt automatisch aan het water toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het water/zeepmengsel direct op het oppervlak wordt aangebracht.
Zachte reiniging - ideaal voor gevoelige oppervlakken. De speciaal ontwikkelde reinigingsborstel is de ideale oplossing voor het voorzichtig reinigen van kleine, gevoelige oppervlakken. De borstel overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. Hij is UV- en vorstbestendig en kan daarom het hele jaar door worden gebruikt. GARDENA biedt 5 jaar garantie na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop.

Customers who bought this item also bought