Gardena Cleansystem borstel M zacht

Artikelnummer:
G18841
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
3
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
240
EAN Code:
4066407002487
SKU: G18841
€21.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

De GARDENA Cleansystem Handborstel M soft zorgt voor een zachte reiniging van kleine, gevoelige buitenzones.
Nauwkeurig en effectief reinigen - zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. De antislip handgreep zorgt voor veilig en stabiel gebruik, terwijl de zachte borstelharen zacht zijn voor gevoelige oppervlakken. Het vlakke en flexibele ontwerp maakt een nauwkeurige reiniging mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Hoeken en randen zijn niet langer een probleem met de handwasborstel. Sluit hem gewoon met een klik aan op de waterslang om kleine, gevoelige oppervlakken zoals vensterluiken intensief te reinigen.
Flexibel reinigen met de zachte handborstel - regel of sluit de watertoevoer naar wens. De zachte handborstel met traploze doorstroomregeling biedt volledige controle over de hoeveelheid water die gebruikt wordt tijdens het reinigen. Met een simpele draai aan de handgreep kan de hoeveelheid water naar wens worden aangepast of kan het water helemaal worden uitgeschakeld. Deze praktische functie maakt een gerichte en efficiënte reiniging van gevoelige oppervlakken mogelijk. Een onmisbaar hulpmiddel voor veel schoonmaakklussen.
Het krachtige GARDENA Duo voor optimale verwijdering van vuil. Samen met de GARDENA Zeepsticks (art. 989) vormt de Wasborstel het ideale team om raamluiken en soortgelijke oppervlakken sprankelend schoon te houden. Deze zeepstaafjes maken het schoonmaken nog efficiënter. Steek de zeepstick in de borstel, klik de borstel op de slang en de shampoo wordt automatisch aan het water toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het water/zeepmengsel direct op het oppervlak wordt aangebracht.
Zachte reiniging - ideaal voor gevoelige oppervlakken. De speciaal ontwikkelde reinigingsborstel is de ideale oplossing voor het voorzichtig reinigen van kleine, gevoelige oppervlakken. De borstel is vervaardigd in Duitsland en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. Hij is UV- en vorstbestendig en kan daarom het hele jaar door worden gebruikt. GARDENA biedt 5 jaar garantie na registratie op gardena.com/registratie binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Customers who bought this item also bought