Gardena Accu reiniger Aquabrush Compact P4A solo(body).

Artikelnummer:
G14840
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
16
EAN Code:
4066407502727
SKU: G14840
€161.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Beleef moeiteloos schoonmaken met onze innovatieve en gebruiksklare AquaBrush Compact Solo multireiniger. Een simpele druk op de knop en een continue watertoevoer activeert de roterende borstel. Met deze bediening in één stap is schoonmaken een fluitje van een cent, zonder lastige snoeren, extra werk of extra gereedschap.

Geoptimaliseerd borstelprofiel
Maak kennis met onze AquaBrush Compact accu-multireiniger, de lichte en compacte oplossing voor verticaal reinigen. Je kunt hem combineren met de apart verkrijgbare verlengbuis (art. no. 14825-20) om gemakkelijker bij hoge plekken te komen. Dankzij de veelzijdigheid en het geoptimaliseerde borstelprofiel is hij geschikt voor heel wat schoonmaaktaken. Je hebt dan ook altijd het juiste gereedschap bij de hand.

Grondstoffen besparen en efficiënt schoonmaken
Om grondstoffen te besparen heeft onze innovatieve multireiniger een 3-traps waterregeling voor grondigheid en nog meer efficiëntie. Voor nog meer gemak kun je met de knop op de handgreep het water inschakelen. Een directe slangverbinding met de borstel is niet nodig.

Ergonomische en verstelbare handgreep
De multireiniger met ergonomische en verstelbare handgreep is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Bij alle schoonmaakklussen kun je de handgreep eenvoudig aanpassen aan de gewenste werkhouding voor minder belasting en een comfortabele grip. De ergonomische en verstelbare handgreep biedt optimaal bedieningsgemak om makkelijker te werken.

-Eén accu voor iedereen: De AquaBrush Compact multireiniger werkt op een POWER FOR ALL accu die compatibel is met alle accu's van de Alliantie
-Alles in één keer doen: Met onze accu-multireiniger maak je met één druk op de knop alles schoon
-Geoptimaliseerd borstelprofiel: Zachte, maar effectieve reiniging van kwetsbare houten vlonders en terrassen
-Nog meer efficiëntie: De innovatieve AquaBrush multireiniger bespaart water met een 3-traps waterregeling
-Inbegrepen: 1 x GARDENA accu-multireiniger AquaBrush Compact 02/18V P4A Solo, incl. 1 x Soft Disc borstel, 1 x siliconen beschermhoes voor de oplaadbare accu

Meer informatie over het POWER FOR ALL -accu systeem kunt u vinden op www.powerforall-alliance.com/nl/