Fento Board ergonomische kniemat (per stuk)

Artikelnummer:
FE5028
Merk:
Verkoopeenheid:
paar
Min. bestel hoeveelheid:
1
Doos hoeveelheid:
6
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
150
EAN Code:
8717496910554
SKU: FE5028
€105.99
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Ergonomische kniemat FENTO BOARD (per stuk)
Ergonomische kniemat FENTO BOARD, afmeting 50 x 28 x 4,6 cm, met slijtvaste antislip onderzijde. De Ergonomic Wedge zorgt voor de juiste drukverdeling over het onderbeen.

De FENTO BOARD is een handzame kniemat of kniekussen van hoogwaardige kwaliteit, makkelijk te verplaatsen dankzij de handgreep aan de voorzijde, met een slijtvaste onderzijde. De FENTO BOARD is ideaal voor mensen die een stevige en ergonomische kniebescherming zoeken, zonder deze zelf aan de knieën te dragen.

De FENTO BOARD weegt ca. 1300 gram en is licht genoeg zodat je je makkelijk verplaatst en zwaar genoeg zodat de kniemat niet beweegt tijdens gebruik of wegwaait wanneer men de mat buiten gebruikt. De onderzijde is slijtvast, heeft een sterke antislip bodem en een breed oppervlak voor extra stabiliteit. De Ergonomic Wedge zorgt voor de juiste drukverdeling over het onderbeen, wat knie- en rugklachten voorkomt.

FENTO Knee Protection is mede ontwikkeld door medisch specialisten en wordt aanbevolen door arbo-artsen en fysiotherapeuten.

Customers who bought this item also bought