Accu Gras/buxusschaar PowerCut P4A solo

Artikelnummer:
G14750-55
Merk:
Gardena
Verkoopeenheid:
stuks
Min. bestel hoeveelheid:
1
Overdoos/Pallet hoeveelheid:
22
EAN Code:
4066407502864
SKU: G14750-55
€75.95
Uw prijs (excl.):
Aantal Korting Prijs per stuk
excluding shipping

Description

Een krachtige oplossing - Onderhoud van gazons en hagen - Ophangbaar na gebruik
Eén accu voor iedereen: De PowerCut schaar werkt op een POWER FOR ALL accu die compatibel is met alle accu's van de Alliantie
Verwisselbare bladen: Een blad van 20 cm voor struiken en een blad van 8 cm voor gras en buxus voor een perfecte snit en veel veiligheid
Gemakkelijk in het gebruik: Het lichte en ergonomische ontwerp verzekert een gemakkelijk gebruik zonder de armen te belasten
Made in Germany: De PowerCut gras- en buxusschaar met POWER FOR ALL accu heeft een hoogwaardig gras- en buxusblad
Inbegrepen: 1 x GARDENA accugras- en struikschaar PowerCut 20/18V P4A
De GARDENA PowerCut gras- en struikschaar heeft een hoogwaardig mes van Duitse kwaliteit voor de beste resultaten bij knippen en snoeien.

De accu die altijd past
De accu maakt deel uit van het 18V POWER FOR ALL accusysteem en past in meer dan 100 gereedschappen voor huis en tuin van de topmerken binnen de Alliantie. Je hebt niet voor elk product een aparte accu nodig en dat is goed voor de beurs en het milieu.

2-in-1 kwaliteitsmes
Ervaar hoe gemakkelijk de PowerCut gras- en struikschaar werkt en hoe snel je de messen verwisselt als dat nodig is. Het blad van 20 cm voor struiken is perfect voor alle soorten struiken en kleine heggen. Het blad van 8 cm voor gras en buxus gebruik je om grasranden bij te knippen en buxus in model te snoeien.

Licht en flexibel
Gun jezelf een perfecte tuinervaring met de PowerCut gras- en struikschaar. Deze schaar is heel licht en heeft een ergonomische vorm voor veel gebruiksgemak. Tuinieren wordt nu makkelijker en leuker. Door de optimale balans ligt de schaar comfortabel in de hand. Je werkt zonder veel inspanning en beleeft nog meer plezier aan tuinieren.

Messen Made in Germany
Het hoogwaardige mes van Duitse makelij zorgt voor een precieze snit voor een perfect onderhouden tuin. Het uitzonderlijke vakmanschap wekt vertrouwen in de uitstekende prestaties en levensduur van het product. Het is dan ook de eerste keuze voor tuinonderhoud.

Handig ophangen na gebruik
Maak kennis met de PowerCut, het ultieme gereedschap voor alle gazon- en struikonderhoud. De krachtige werking en de veelzijdigheid van het ontwerp maken het makkelijker als je nauwkeurig moet knippen of je struiken in model wilt snoeien. Heel belangrijk is dat je de schaar kunt ophangen zonder veel plek in te nemen. Zo ziet je schuurtje er altijd opgeruimd uit.

wordt geleverd zonder accu en oplader.

Meer informatie over het POWER FOR ALL -accu systeem kunt u vinden op www.powerforall-alliance.com/nl/